Kedvezmények

 

 

Előfoglalási kedvezmény (saját szervezésű mediterrán nyaralások esetében!):

Foglalja le utazását First Minute TELJES ÁRON 2021. április 30-ig!
First Minute TELJES ÁR olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás, a közlekedés (repülő vagy autóbusz), illetékek, feladott- és kézipoggyászok, fedélzeti ellátás, transzferek, foglalási díj, magyar idegenvezető költségeit, szállodák esetén a megadott ellátást is. A listaárhoz képest sokkal kedvezményesebb áron, esetenként akár 25-30%-os kedvezménnyel előlegezheti le utazását, ha kihasználja e lehetőséget.
Március 5-ig 0 Ft előleggel lehet foglalni, (20% előleg befizetése márc. 5-ig meg kell, hogy történjen, amit április 30-ig 40%-ra ki kell egészíteni). Ezt követően az előleg összege 40%.
Teljes összeg befizetésénél (ha az indulásig még min. 2 hónap van hátra) és a 2021. március 31-ig leelőlegezett útjainkra árfolyam garanciát vállalunk.
Ahol nincs First Minute TELJES ÁR (pl. csak szállásfoglalás, spanyol ajánlatok, 2 hetes turnusok), ott egységesen 10% az előfoglalási kedvezmény április 30-ig.
Az előfoglalási időszakban egyéb kedvezményekkel is kedveskedünk a korán foglalóknak, pl. ingyenes parkolás a repülőtéren, csökkentett előleg a foglaláskor vagy ingyenes BBP biztosítás. Kérjük, érdeklődjön az aktuális kedvezményekről!

 

Törzsutazó kedvezmény:

Amennyiben indulás előtt minimum 2 hónappal jelentkezik saját szervezésű utazásainkra, akkor a lista árakból 8%, aFirst Minute TELJES ÁR, ill. az előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakból 3% extra kedvezményt biztosítunk Önnek +1 fő utazótársnak. A törzsutazó státusz (az elmúlt 3 évben min. 1 alkalommal részt vett a Personal Tours sajátszervezésű útján) adatbázisunkban ellenőrzésre kerül jelentkezéskor.

 

Nászutazó kedvezmény:

10% kedvezmény a lista árakból, a házasságkötést megelőző és követő egy hónapon belül. Kérje kifejezetten nászutazóknak szóló ajánlatainkat!

 

Gyermekkedvezmény:

Többnyire 12 éves korig, egyes szállásoknál 17 éves korig, ezt külön jelezzük.

 

Csoportkedvezmény:

Általában 20 fő felett jár, egyedi megállapodás alapján.

 

A kedvezmények nem vonhatók össze, egy útra csak egy kedvezmény vehető igénybe, több kedvezmény esetén az utazó számára legkedvezőbbet lehet figyelembe venni.