Hogyan jelentkezhet?

 

-       személyesen irodáinkban

-       e-mailen: info@personaltours.hu vagy nador@personaltours.hu

-       honlapunkon keresztül

-       országszerte viszonteladó partnereinknél

 

Amennyiben átutalással, vagy banki pénztári befizetéssel kíván fizetni, a következő számlaszámokat használhatja:

CIB Bank: 10700079-25072301-51100005

OTP Bank: 11711041-20746759

MKB Bank: 10300002-10609991-49020017

Fizethet honlapunkon keresztül bankkártyával (Karbantartás miatt átmenetileg az online fizetési mód nem működik az olalunkon. Részletekről, további lehetőségekről érdeklődjön munkatársunknál!), ill. irodáinkban is rendelkezésére állnak bankkártya elfogadó terminálok! Kérje munkatársunk technikai segítségét!

 

Kényelmesen, otthonról, a karosszékből, akár a telefonjáról is lefoglalhatja utazását. Válassza ki a megfelelő ajánlatot, időpontot és kattintson a kalkulációra! A felugró ablakban jelölje meg a foglalni kívánt szobák számát és típusát! Ezt követően forintra pontosan megkapja az összlétszámra vonatkozó teljes árat (közlekedés, szállás, transzferek, illetékek, foglalási díj, biztosítások). Ha nincs szükége baleset-, betegség-, poggyászbiztosításra, kivehető a kalkulációból. Egyúttal egyéb szolgáltatásokat is bejelölhet (pl. reggeli, félpanzió, tengerre néző felár, stb). Ezután kattintson a TOVÁBB gombra és értelemszerűen töltse ki az adatlapot! Ezután a TOVÁBB gomb ismételt megnyomásával megkapja foglalásának részleteit, ellenőrizheti adatainak helyességét. Ha mindent rendben talál, válassza ki a fizetési módot, és jelölje be, hogy elfogadja az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot! Amennyiben a személyes ügyintézést, az átutalással történő fizetést vagy a banki készpénzes befizetést választotta, munkatársunk a lehető leghamarabb (munkaidőben) felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy foglalását véglegesítsék. Online jelentkezésével a foglalását előzetesen nyilvántartásba vettük. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a főszezonban párhuzamos megrendelések történhetnek. Ezért arra kérjük, hogy foglalása után legyen elérhető telefonon, vagy Ön jelentkezzen nálunk! Helyét akkor tekintheti biztosnak, ha megtörtént a részvételi díj befizetése.

Amennyiben az online fizetési módot választja, jelölje a fizetés bankkártyával rubrikát, majd a TOVÁBB gomb megnyomásával átkerül egy biztonságos oldalra, melyen keresztül történik a fizetés. Az oldalt az MKB Bank és annak lengyel hátterű IT cége biztosítja. A fizetést a szokásos módon hajtsa végre! A tranzakcióról automatikus értesítést fog kapni emailben. Munkatársunk 24 órán belül (munkanapokon) visszaigazolja foglalását. (Karbantartás miatt átmenetileg az online fizetési mód nem működik az olalunkon. Részletekről, további lehetőségekről érdeklődjön munkatársunknál!)

Ebben az évben 26. születésnapunkat ünnepeljük, melyet a több, mint százezer hűséges utazónknak és országszerte partnereinknek köszönünk!

2020. január 1-től új árazást vezettünk be, evvel önkéntesen csatlakoztunk ahhoz a folyamathoz, mely utazóink és partnereink régi igénye volt, hogy a publikált árak minden kötelezően fizetendő költséget tartalmazzanak. A honlapunkon szereplő TELJES ÁRAK és tartalmazzák a következőket: közlekedés (repülő/autóbusz), szállás (többnyire 8 nap/7 éjszaka időtartamra), jelzett étkezés a szállodák esetében, transzferek, illetékek, adók, foglalási díj, repülős utazásnál poggyászok és charterek esetében fedélzeti ellátás, telepített idegenvezetők költségei. Nincsenek rejtett költségek, minden díjat tartalmaz a feltüntetett összeg. Létszámtól, időponttól és kereslettől függően esetenként csak repülőjegyet, több hetes turnust és egyágyas lehetőséget is lehet nálunk foglalni, ehhez honlapunk lista árai és a 2 hetes táblázatok nyújtanak segítséget. Munkatársaink szívesen segítenek az egyedi igények kalkulálásában!

Reméljük, hogy az új árazási rendszer növeli az utazók bizalmát és szívesen fordulnak irodánkhoz, hogy utazásuk megszervezéséhez igénybe vegyék több évtizedes tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat, helyi ismereteinket és kedvező árainkat. Legtöbb esetben azért tudunk igen jó árakat publikálni, mert mi egész szezonra bérlünk szállodákat, apartmanokat, repülőgépen fix helyeket és emiatt  külföldi partnereinktől kedvezőbb árakat kapunk, mint az egyénileg foglalók. Csomagáraink versenyképesek és ami a legfontosabb, utazóink teljes biztonságban vannak, ha velünk utaznak. Az anyagi biztonságot a Colonnade (Atlasz) Biztosítónál megkötött, több százmilliós összegre szóló 2 vagyoni biztosításunk nyújtja.